NOVEES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 207 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Novees. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 23:02 Op vrijdagavond besteld. Was avond tijdens wk-voetbal waardoor ik een langs bezorgtijd verwachtte. Maar was keurig op tijd bezorgd. Pokebowl was hartstikke vers en erg smaakvol.
25 nov 2022 om 7:12 3 kwartier te laat en kon geen contact krijgen met het restaurant. alles was koud. Kwaliteit slecht.
20 nov 2022 om 20:07 Ik had crunchy California roll, maar als crunch hadden ze er gewoon gebakken uitjes overheen gestrooid.
20 nov 2022 om 18:57 Erg lekker gegeten!
11 nov 2022 om 19:29 Rainbow hosomaki was ineens met krab ipv tonijn en de dim sum box was koud en gewoon verschillende gefrituurde hapjes in plaats van wat we hadden verwacht en bekend mee zijn, hoge prijs voor kwaliteit
8 nov 2022 om 21:02 Heerlijk eten en ruim optijd! Aanrader!! Volgende keer weer!!
8 nov 2022 om 20:28 Vriendelijke bezorger en weer heerlijk kunnen genieten van het eten.
8 nov 2022 om 19:02 Besteld om om 1700u te laten bezorgen. Precies op tijd! Ook wat aanpassingen gedaan aan de bestelling ivm bepaalde eetwensen, ook daar aan voldaan! Erg lekker
4 nov 2022 om 20:58 Heerlijke sushi
3 nov 2022 om 8:00 Sushi was super vers en lekker, bezorging was ook redelijk snel. Ik ga vaker bestellen!
28 okt 2022 om 19:52 Lekker eten! Duurde wel langer dan verwacht.
27 okt 2022 om 19:43 Helaas niet het eten wat we besteld hadden. Daarnaast is de prijs via hun eigen site hoger dan via thuisbezorgd